2016. feb 11.

Megszületett Gál Titi első Pezsgője!

írta: Hello Tourist
Megszületett Gál Titi első Pezsgője!

Hogyan készülnek Gál Titiék az ünnepekre a Fúzióban?

A jelek szerint igen intenzíven. Ahogyan azt Gál Vecától megtudtuk, a Fúzió ünnepi közösségi térré változik, ahol a nagy bevásárlós szétzuhanás helyett elengedhetjük magunkat a barátokkal egy jó pohár bor mellett. A Black Friday sem szokványosan érkezik a Fúzióba. Ugyan kinek jutott egyáltalán eszébe hónap végére tenni ezt az őrült kampányt? Titiékezzel szemben bölcsen December 4.-ére időzítik extra akciójukat, amikor különleges borcsomagokkal lehetünk gazdagabbak. A Fúzióban nem akarják ömleszteni az adventi fílinget, ehelyett hétről-hétre, fokozatosan díszül a pince. Veca szerint nem kérdés, hogy a BOR a legjobb ajándék amit adhatunk, mert benne van az ország, a régió, a természet, a gazda szíve, sőt, a bor élményt is jelent, mert összehoz a szeretteinkkel, barátainkkal, hisz tudjuk, hogy csak az ökör iszik magában. Újabban divat lett a bort receptekkel párosítva ajándékozni. A Fúzióban már ajándékutalványt is lehet vásárolni, amit a megajándékozott nem csak bor vásárlására, de borkóstolóra, borvacsorára is felhasználhat.

A december hónap szenzációjaa világ legelső Gál Titi Pezsgője. A pezsgő a borok királya, így régi álma vált valóra Titinek, amikor a borászat zászlóshajójának tekinthető Pinot Noir-ból rozé pezsgőt készíthetett. Egyébként is az ünnepi alkalmakra pezsgő dukál, a buborék és a karácsonyi gömb pedig mint tudjuk, igazán jó barátok, közeli rokonok. "Legyen hát a hónap bora egy "method traditonell brut", azaz nyers, nem édesített pezsgő"- gondolt egyet Titi. Ehhez nincs hozzáadva "tirázs" likőr, az alapját pedig a Síkhegy dűlőről származó 2013-as Pinot adja, amit hosszú seprűn tartottak, palackos érlelést kapott, és most lett "degorzsálva". A kis palackszám miatt (1300 palackkal készült) igazán exkluzív tétel kerülhet az ünnepi asztalra, amelyet igazán barátságos, 4 950 forintos áron lehet beszerezni a Fúzióban. Emlékezzünk az ősi mondásra; "gyorsak keze uralkodik".

 

 

 

Decemberben folytatódik a Fúzió Szerda eseménysorozat is. Ezúttal december 9.-én Ipacs Géza lesz a vendég, akivel "címkéket" lehet kóstolni. Itt a címkéken keresztül elmélkedhetünk, mekkora szerepe van a dizájnnak a boréletben.

És még egy frappáns ötlet a Fúziótól az év végére: Eladó a Szilveszter! Kerestetik az a mindenre elszánt, jófej társaság, akik a régió egyik legegyedibb helyszínén szeretnének átruccanni az Új Esztendőbe. Nem kell bizonygatni milyen lehet a hangulat egy olyan helyen, ahol a legjobb borok és ételek mellett még az atmoszféra is az extrajó hangulatra determinál. Akár 70 fős társaság is kiválóan szórakozhat amíg bírja.

Ne sírjatok hát jó barátok! Fúzióra Fel!

Szólj hozzá

eger