hello tourist blog

Daß ist die Ungarische Pußta, und Pista, und Gulasch Pasta usw...

2016. feb 11.

Megszületett Gál Titi első Pezsgője!

írta: Hello Tourist
Megszületett Gál Titi első Pezsgője!

Hogyan készülnek Gál Titiék az ünnepekre a Fúzióban?

A jelek szerint igen intenzíven. Ahogyan azt Gál Vecától megtudtuk, a Fúzió ünnepi közösségi térré változik, ahol a nagy bevásárlós szétzuhanás helyett elengedhetjük magunkat a barátokkal egy jó pohár bor mellett. A Black Friday sem szokványosan érkezik a Fúzióba. Ugyan kinek jutott egyáltalán…

Tovább Szólj hozzá

eger

2016. feb 11.

A sörivók KEDVENCE, és más sörök és sültek

írta: Hello Tourist
A sörivók KEDVENCE, és más sörök és sültek

 A HBH söröző, Eger első bajor sörháza, még a rendszerváltás előtti vendéglátó nagyvállalatok egyik bátor próbálkozásából született. Akkoriban még helyben főzték a sört a látványfőzdében. Ma már a kézműves sörök reneszánszát éljük, de a helyben készült nagy mennyiség helyett a változatosság került…

Tovább Szólj hozzá

eger

2016. feb 11.

Egert ma eltartott kisujjal is nehéz szidni

írta: Hello Tourist
Egert ma eltartott kisujjal is nehéz szidni

2015-11-19 | Falvai Mátyás (c) VINOPORT (A nyitókép forrása a Brancs Kávé- és Borkert Facebook-oldala.)   A legtöbb vidéki nagy- és kisvárosra úgy gondolunk, mint egy pihentető hosszúhétvége apropójára. Kevés az olyan hely, ahol el tudnánk képzelni egy hetet, egy hónapot, vagy akár egy szelíd…

Tovább Szólj hozzá

eger

süti beállítások módosítása